• California dreaming in the 60's• 

 

• Rosannah & Pamela •

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Pamela Carter

Pamela Carter
• Beköltöztem • :
2019. Jul. 29.

• Hozzászólások száma • :
10

TémanyitásRosannah & Pamela
Rosannah & Pamela EmptyCsüt. Aug. 15, 2019 10:41 am


• Rosie & Pam •
Well, there is one thing: They can't order me to stop dreaming - Cinderella
[Only admins are allowed to see this image] Szeretem a tájat ilyenkor ősszel, amikor kezdődik az iskola. Nem mintha itt a városban annyira érezhető lenne, a növények túlnyomó többsége örökzöld, bármely évszakban ugyanúgy néznek ki, az éghajlatnak köszönhetően itt senki sem fog hóembert építeni. Igaz, elég csak az államon belül néhány száz mérföldet odébb menni, és a perzselő forróság helyett buja erdőkben találhatja magát az ember. A kisváros ahol születtem, már az is jóval változatosabb, ami az élővilágot illeti.
Ma már muszáj lenne az új kollekcióval foglalkoznom. Nyakunkon az őszi szezon, a ruhákat elkapkodták, és ki vannak éhezve az újdonságokra. Anyagokat már válogattam, az európai, főként párizsi divatnak megfelelő színekkel és mintákkal, így ezekből egy-egy minta darabkával felfegyverkezve a park felé vettem az irányt. Inspiráló a friss levegő és a virágok szirmai, gyakran ihletnek meg ezek a törékeny kis csodák, ahogy a szellőben lengedeznek.
Szóval, bepakoltam a barna bőr táskámba a rajzfüzetemet, némi színes ceruzát, és az anyagokat, és egy puha pokrócot majd már mentem is ki a parkba, kényelmesen öltözve, hogy akár a fűben egy fa tövében is leülhessek rajzolni. Talán ma már menni fog, ki tudom üríteni a gondolataimat eléggé ahhoz, hogy használható terveket produkáljak, mert holnap már a szabásmintákat kellene csinálnom, amit a lányok meg tudnak varrni. Pörög az üzlet, pörög, mégis úgy érzem egyre kevesebb időm van arra amit igazán szeretek. A család és a barátok már hiányoznak, és ez a látástól vakulásig dolgozás nem igazán segít abban, hogy többet lássam őket.
Úgy tűnt, hogy jó ötlet volt kijönni, már a negyedik ruhát rajzoltam, amikor kicsit felpillantottam a papírokból. Édes jelenet tárult a szemem elé, egy iskolás osztály masírozott nem messze tőlem, nem fogták egymás kezét, és a tanárok se figyeltek rájuk olyan nagyon. Az órámra pillantva tudatosult bennem, hogy valószínűleg mostanában lehet majd vége a tanításnak, valószínűleg már visszafelé tartanak a suliba, hogy majd a szülők felvehessék őket, kocsiba pakolják és hazavigyék a csemetéiket. Leraktam a füzetet magam mellé, és térdeimet átölelve, a karomra hajtottam a fejem, úgy néztem a kis lurkókat. Nem mindenki tudott szépen sétálni, volt aki notoriusan ugrabugrált, voltak akik ki-be szaladgáltak a sorban, és volt aki néha lehajolt egy-egy virágot megszimatolni vagy épp letépni és a hajába tűzni. Édesek, nagyon-nagyon édesek. Sóhajtva néztem a kis csoportot, jónéhány percig, hiszen szeretném már én is ha a saját kislányom masírozna ilyen fegyelmezetten (vagy épp fegyelmezetlenül) az osztályával. De hát hol van ez még!
Különös, hogy szinte fel sem tűnt az ismerős arcocska, Rosannah is köztük volt. Egészen addig nem vettem őt észre, nem ismertem fel, amíg el nem sétált mellettük egy szőke nő, és a kislány oda nem kapta a tekintetét, hogy habozás nélkül elinduljon utána. Nem telt bele csak pár másodperc, az iskolások már eltűntek szem elől, Rosie pedig csak ment a nő után mint kiskacsák az anyjuk után. Egy pillanatra sem haboztam, futva közelítettem meg őt, mielőtt még teljesen elveszne. Amikor már a közelbe értem, lassítottam, hogy ne ijesszem meg nagyon, majd amikor hallótávolságon belülre kerültem, lágy hangon szólítottam meg őt.
- Rosie! Hová mész Tücsök? - kérdezem tőle kedvesen, hiszen már találkoztunk, igaz rég nem láttam őt, és ritkultak is a látogatások amióta Richard már nincs köztünk. Pippa a vőlegényem barátja volt, így ismertem meg őt és a kislányát is. Ezért aggódom érte, és nem szeretném ha elcsatangolna.MADE BY TORIE
Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
Gyorsválasz lehetöség

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
California Dreamin' :: • Sunny Cal • :: Los Angeles :: Los Feliz-