• California dreaming in the 60's• 

 

• Választható Csoportok •

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Admin
Dizájner

Admin
• Beköltöztem • :
2019. Jun. 22.

• Hozzászólások száma • :
30

https://californiadreamin.hungarianforum.com
TémanyitásVálasztható Csoportok
Választható Csoportok EmptyVas. Júl. 14, 2019 2:59 pm


      • választható csoportok •
what's your name, darling?
RENDVÉDELEM

A rendvédelem az állam fellépése a közrendre veszélyes cselekmények megakadályozására vagy megtörésére. Ehhez a csoporthoz tartozik minden olyan szerv, mely ezen feladatokat látja el. Többek közt a rendőrök, tűzoltók, a katasztrófavédelem tagjai, a katonaság, a CIA, az FBI.
Ezen kívül a jogi területen dolgozó személyeket is ide soroljuk, úgy mint az ügyvédeket, bírókat, közjegyzőket, stb.

Részben a 60-as években zajlott a vietnámi háború és a hidegháború is, így remek lehetőség arra, hogy ezen csoporton belül vietnámi katonákat, veteránokat, vagy esetleg CIA ügynököket, kémeket alkossatok.


MÉDIA

Már a hatvanas években is nagy szerepe volt a médiának, az újságok és rádióműsorok mellett egyre nagyobb népszerűségre tett szert a televíziózás.
Ebbe a csoportba sorolunk mindenkit, aki a médiával foglalkozik. Legyen az újságíró, riporter, televíziós bemondó, sportkommentátor, vágó, operatőr, rádiós műsorvezető, stb.

EGÉSZSÉGÜGY

A 60-as években még nem voltak olyan jól felszerelt kórházak, mint napjainkban, sok betegség hátterét nem is igazán ismerték, s bizonyos gyógymódokban sem voltak jártasak még. Ennek ellenére nagyon is fontos szerepet játszott az egészségügy.
Ide tartoznak az orvosok, a nővérek, a pszichológusok-és pszichiáterek, a kutatóorvosok és az egyéb, egészségüggyel kapcsolatos teendőket ellátó személyek.

NASA
A hidegháború miatt nagy versengés zajlott Oroszország és az USA közt, s a 60-as években mindkét terület nagy áttörést ért el az űrhajózás történetében. 1965-ben volt az első amerikai űrséta, és 1969-ben az első Holdra szállás.
Éppen ezért, ha szeretnél, van lehetőséged űrhajós karakter kijátszására is. Minden olyan karakter, aki a NASA-nál dolgozik, ehhez a csoporthoz tartozik.

MUNKANÉLKÜLI

Nem a legkellemesebb csoport, hisz senki sem szeret munkanélküli lenni, azonban ahogy a való életben, úgy a játékban is előfordulhat az, hogy valaki még nem találta meg a hivatását. Vagy éppen csak eltartják, netán lusta, mint a dög. Bárhogy is legyen, ha a karaktered nem dolgozik, akkor itt a helye.
MŰVÉSZ

Különféle tehetséggel áldotta meg a sors a karaktered, remekül táncol, fest, rajzol, remekművet készít agyagból, színészi képességei verhetetlenek, csodákat ír, a hangja mámorító. S ha még ebből is él, akkor egész biztos, hogy itt a helye. Legyen az álmodottad zenész, színész, író vagy rendező, táncos vagy akrobata, ebbe a csoportba kerül.  

BŰNÖZŐ

Sokan nem kedvelik az ebbe a csoportba tartozó karaktereket, s talán ez nem véletlen. Ide kerülnek általában a legmegátalkodottabb bűnözők, a piti kis zsebtolvajtól kezdve egészen a nagy fehér galléros maffiózókig. Ha a karaktered bűnös ösvényen utazik, ez a legmegfelelőbb választás a számára.  

TUDÓS

A 60-as évek ugródeszka a tudósok számára, hisz a nagy versengés idején fontos az, hogy kiváló szakemberek kerüljenek a gyárakba, s a kutatóközpontokba. Ha a karaktered feltaláló, fizikus, kémikus vagy egyszerűen csak rendkívül kreatív, és képes a semmiből légvárat építeni, akkor itt a helye.  

DIÁK

Alapvetően nincs korhoz kötve, lehet egyetemista, középiskolás, vagy alsó tagozatos kisdiák, bárki, aki valamit tanul még, az nyugodtan kerülhet ebbe a csoportba.

MUNKÁS

Ebben az időszakban nagyon sokan szakmunkából, illetve fizikai munkából éltek meg. Sokan gyárakban dolgoztak, varrodákban, vagy az építőiparban kétkezi munkásként. Ha efféle karaktert hoznál, biztosan ebbe a csoportba kerülsz.  

Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
Gyorsválasz lehetöség

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
California Dreamin' :: • Welcome to the 60's • :: A Sztori-