• California dreaming in the 60's• 

 

• Az Oldal Szabályzata •

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Admin
Dizájner

Admin
• Beköltöztem • :
2019. Jun. 22.

• Hozzászólások száma • :
29

https://californiadreamin.hungarianforum.com
TémanyitásAz Oldal Szabályzata
Az Oldal Szabályzata EmptyVas. Júl. 14, 2019 11:43 am


      • az oldal szabályzata •
what's your name, darling?
A szabályok mindenkire vonatkoznak, s a szabályzat nem ismerete nem mentesít annak betartása alól! Aki nem tartja be a szabályainkat és a figyelmeztetés ellenére sem lesz közreműködő, azt súlyos szankcióban részesítjük és akár a fórumról is kitilthatjuk.REGISZTRÁCIÓ

I.A fórumra kereszt- és vezetéknévvel regisztrálj, az egytagú névvel történt regisztrációk automatikusan törlésre kerülnek, ahogy a kisbetűvel kezdődő és számokat tartalmazó becenevek is.
Vedd figyelembe azt, hogy ez egy való világra épülő szerepjátékos fórum, kerüld a vámpír neveket, továbbá tiltott a könyvek, sorozatok, ismert közszereplők és valós személyek neveinek használata is!

II. Az oldalon zajló játékok néhol magába foglalhatnak durva jeleneteket, véres részeket, erkölcsi és vallási nézeteket sértő részletességig fajuló leírásokat. A lehetőség szerint felmerülő felnőtt témák kijátszása engedélyezett, így mindenki saját felelősségére olvasson bele mások játékába és ugyanezen felelősség alapján regisztráljon az oldalra! A vezetőség nem tartja magát felelősnek a fórumra más játékosok által felkerült tartalmakért!

HOZZÁSZÓLÁSOK

I. Az előtörténetben feltüntetett szerepjátékpéldára és a fórum egyéb területére elküldött hozzászólásokra vonatkozóan fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy hosszúságuk nem eshet 300 szó alá.
I.b kiegészítés: Mai nappal (2019.09.02) az előtörténet írás szabályzata módosul. Ettől a naptól fogva a regisztrációtól számítva két hét áll rendelkezésre a karakterek elkészítéséhez. Aki ezen idő alatt nem készíti el a karakterét, az törlésre kerül a fórumról.

II. A hozzászólásokkal kapcsolatban szem előtt tartandó, hogy sem a tizennyolcas tartalom kijátszására nincs korlátozás, sem az obszcén szavak használatára. Nem szükséges "kicsillagozásuk". Viszont a felnőtt tartalommal bíró játékok nyelvezete ne váljon közönségessé! Ne felejtsük jelölni a tizennyolcas tartalmakat hozzászólásaink elején.

III. A játék során kizárólag saját karakteretek felett rendelkezhettek, más felhasználók játékos karaktereit nem irányíthatjátok hozzászólásaitokban. Erre fokozottan figyeljetek.

AVATÁROK, SABLONOK

I. Az avatarképek mérete se nem kisebb, se nem nagyobb, mint 200x320px.

I.I. A játék az 1960-as években játszódik, emiatt kérünk benneteket, hogy a játék hangulatához megfelelő képeket használjatok, és kerüljétek azokat a képeket, ahol a modern technika látható (pl. mobiltelefon, laptop stb.)A karakteralkotásnál egy kis segítséget is találtok az avatárválasztáshoz, ha elakadnátok.

II. Az aláírásotok ne legyen szélesebb 400px-nél.

III. Sokan szeretik reagjaikat különféle sablonokkal feldobni, ám ezek gyakran teljesen elütnek oldalunk hangulatától. Megkérünk mindenkit, hogy csak letisztult, az oldal színvilágához illő kódokat használjon a játéktéren. A reagsablonok ne rendelkezzenek elütő háttérrel, ideális esetben csak fejlécezzétek az írásaitokat szépítő kódokat. Ha bármilyen reagsablon/aláírás eltér az oldal alapjaitól, a felhasználót arra kérjük, hogy azt szüntesse meg!

KARAKTEREK, MULTIKARAKTEREK

I.  Ügyeljetek arra, hogy kizárólag annyi karaktert készítsetek, amire jut elég időtök. Nem szeretnénk azt látni, hogy karaktereket regisztráltok, aztán ott hagyjátok őket lógni a levegőben! Tehát, a multik számát nem korlátozzuk, viszont ha azt látjuk, hogy egy-egy karakter parlagon hever, abban az esetben az inaktív karakter avatárját jogunkban áll felszabadítani egy újonnan érkező játékos részére.

II. Minden multi karaktert jelenteni kell az Adminnak a regisztrációt követően.Természetesen az információt nem adjuk ki harmadik félnek.

III. kiegészítés (2019.09.02) Ha valaki egy hónapon keresztül nem lép be a fórumra, vagy nem ír reagot és/vagy nem jelzi távollétének okát, annak a karakterét inaktiváljuk, avatárja felszabadul mások számára, két hónap elteltével pedig töröljük a karaktert a fórumról.
CHATBOX

I. A fórumon két chatbox is található, a kisebbik az új játékosok/vendégek kérdéseire szolgál, illetve ott tudtok jelezni az adminisztrátorok felé, ha elkészült az előtörténetetek és egymásnak is jelezhetitek, ha új hozzászólást írtatok a fórumra.

A másik chatbox, ami a fórum alján található, arra szolgál, hogy a userek kicsit ismerkedhessenek egymással, kötetlenül beszélgethettek bármilyen témáról, amit nem tilt a szabályzatunk. Előfordul, hogy néha magával ragad minket a karakter személyisége, és néha kedvünk támad a chatben kijátszani a karakterünket, de ezt kizárólag mértékkel tegyétek, játszani a fórumon kell, nem pedig a chatboxban!

Ha valaki belép, minimálisan tiszteljétek meg azzal, hogy köszöntitek! Azt pedig mondanom sem kell, hogy mindenki tartsa be az etikett szabályait, kerüljétek egymás sértegetését és a vitákat! Ha valaki problémázik, vitatkozik, másokat sérteget, azt figyelmeztetjük, és akár ki is tilthatjuk a chatboxból!
Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
Gyorsválasz lehetöség

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
California Dreamin' :: • Welcome to the 60's • :: Szabályzat-